“Bűvös” grissini

Ahogy már  a vegán sós kréker esetében is megosztottam veletek, a sós rágcsálnivalók jobban megmozgatják a fantáziámat, mint a sütemények.

Íme, egy újabb felhasználási módja a “bűvös” kenyértésztának – ugye megmondtam, milyen sokoldalú? 🙂

A grissinit kínálhatjuk mártogatósokkal, kencékkel, de önmagában is nagyon finom.

Ropi2

A kenyértészta alapreceptnél megadott instrukciók szerint elkészítettem a kelt alaptésztát. Diónyi golyókat formáztam belőle, amiket vékonyra sodorintattam, vízzel megkentem, és fekete szezámmaggal megszórtam.

Sütőpapírral borított tepsiben, előmelegített sütőben világosbarnára sütöttem a kis rudakat.

Nagy adag grissini lett belőle.

Advertisements

One thought on ““Bűvös” grissini

  1. Pingback: “Bűvös” tönkölyzsemle és vendégei :) |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s