Tonhalsalátával töltött paradicsom

A tonhal igen nagy segítség akkor, amikor hirtelen kell összedobni a másnapi ebédet, vagy éppen a vacsorát. Ez a kép még korábban készült, amikor még tobzódtunk a lédús paradicsomokban, de a saláta önmagában is megállja a helyét.

Tonhallal_toltott_paradicsom

  • 1 tonhalkonzerv (saját levében, nem olajos)
  • 2 kisebb újhagyma
  • 10 db fekete olívabogyó
  • 2 ek. extra szűz olívaolaj
  • só, frissen őrölt bors
  • zöld fűszerek ízlés szerint: nálam most kapor és bazsalikom (a fagyasztóból)
  • paradicsom és pirított kenyér a tálaláshoz

A tonhalkonzervet villával összetörtem, alaposan kikevertem az apróra vágott újhagymával, olívabogyóval és az olívaolajjal. Sóval, borssal, zöld fűszerekkel ízesítettem, majd paradicsommal és pirítóssal tálaltam.

Kiváló gyors étel.

2 adag lesz belőle

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s