Grillezett harcsa pástétom

Eszembe jutott, hogy a tonhalkrém mellett finom hazai halból is készülhetne pástétom reggelire vagy vacsorára. Nem is haboztam tovább, a legegyszerűbb verziót készítettem el elsőként.

Harcsapastetom

  • 1 kisebb szelet grillezett harcsa
  • 1/2 kisebb lila hagyma
  • 1 ek. light majonéz
  • só, frissen őrölt bors
  • kevés kapor
  • kevés frissen facsart citromlé

A hozzávalókat aprítógépben kissé darabosra pürésítettem, majd puffasztott rizsszeletekkel és paradicsommal tálaltam.

1-2 adag lesz belőle

Advertisements

2 thoughts on “Grillezett harcsa pástétom

  1. Pingback: “Bűvös” tönkölyzsemle (tejmentes, tojásmentes) |

  2. Pingback: Grillezett harcsafilé citromos – kapros mártással |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s