Gyümölcspalacsinta

Bár nem vagyok édesszájú, a neten többször találtam magam szembe olyan aszalt gyümölcslapokkal, amikből édességet lehet készíteni. Mivel sikerült igen jó áron beszereznem néhány csomaggal az egyik bioboltból, el is kezdtem a kísérletezést. Az alapoknál. 🙂

Gyumolcspalacsinta

  • 1 aszalt gyümölcslap
  • 1 ek. cukormentes házi baracklekvár
  • 1 csapott ek. dió

A gyümölcslapot megkentem a lekvárral, megszórtam a dióval, majd azonnal tálaltam. ha állni hagyjuk, kissé megpuhul, erre érdemes odafigyelni.

1 adag lesz belőle

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s