Házi májkrém

Ez az a májkrém, ami miatt el fogod felejteni a boltok polcain található konzerveket! 🙂 Villámgyorsan elkészül, és igazán ízletes.

Majkrem

  • 1 ek. bio kukoricacsíra olaj (hidegen sajtolt)
  • 1 kisebb vöröshagyma, apróra vágva
  • 250 g csirkemáj
  • só, frissen őrölt bors
  • majoránna
  • 2 tk. mustár
  • 1,5 ek. light joghurtos sajtkrém

A felmelegített olajon megpároltam az apróra vágott hagymát. Amikor a hagyma megpuhult, hozzáadtam a falatnyi darabokra vágott csirkemájat. Sóztam, borsoztam, majoránnával fűszereztem, végül 2 tk. mustárt adtam hozzá. Lassú tűzön, fedő alatt pároltam, amíg teljesen megpuhult. Hagytam, hogy teljesen kihűljön, majd a joghurtos sajtkrémmel aprítógépben pépesítettem.

Csak ajánlani tudom 🙂

Advertisements

One thought on “Házi májkrém

  1. Pingback: “Bűvös” tönkölyzsemle (tejmentes, tojásmentes) |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s