Tonhalsaláta

A reggeli vagy vacsora több, mint a szokásos kenyér-felvágott kombináció: egy kis fantáziával igazán változatos fogásokat varázsolhatunk az asztalra.

Tonhalsalata

  • 1/2 doboz (kb. 75 g) tonhalkonzerv, saját levében, nem olajos
  • 2 kisebb csemegeuborka
  • 1 főtt tojás
  • 1 kis doboz natúr joghurt
  • 1 tk. light majonéz
  • 1/2 tk. mustár
  • kevés frissen facsart citromlé
  • csipetnyi só
  • citrombors
  • kevés DW folyékony édesítőszer

A tonhalkonzervet elkevertem az apró kockákra vágott csemegeuborkával és főtt tojással. Az öntet hozzávalóit alaposan eldolgoztam, majd a tonhalas keverékhez adtam.

Puffasztott rizsszelettel fogyasztottam.

2 adag lesz belőle

Advertisements

One thought on “Tonhalsaláta

  1. Pingback: Tonhalfasírt paprikában sütve |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s